Home

Crossoverfestival afgelast

Crossoverfestival afgelast Biddinghuizen - 16 september 2003.  Het Crossoverfestival in Dronten van aanstaande zaterdag gaat niet door. Dit meldt de organisatie van het jongerenfestival: Cultus Inn, FreeXS, CKV en 3D. Onder de vele lokale bands die op zouden treden, zat ook de Biddinghuizer band Zeldzaam.

Het evenement, dat zaterdag in de gymzaal van de CAH zou plaatsvinden, wordt verschoven naar 27 maart volgend jaar. De reden van het uitstel ligt bij het ontbreken van een vergunning.

Geen vergunning
Het was eigenlijk de bedoeling dat het feest in de zalen van de CAH werd gehouden. Omdat deze door de hogeschool dubbel waren geboekt, moest Crossover uitwijken naar de gymzaal. De gymzaal heeft geen vergunning voor het houden van een festival. 'Dit is een behoorlijke tegenvaller,' aldus CKV-directeur Bruinewold.

Verplaatst
Het festival wordt over een half jaar, als alles meezit, naast het CKV of op een industrieterrein gehouden. "We gaan gelijk de vergunningen aanvragen, want zoiets willen we niet nog eens meemaken."

Tijdens het festival zullen in maart dezelfde bands op het podium staan als dit weekend geboekt waren.

Bron: Nieuws TV

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat