Home

Zeldzaam op 12 en 13

Biddinghuizen - 3 oktober 2003.  De Biddinghuizer band Zeldzaam staat op dit moment op de plaatsen 12 en 13 in de lijst met populairste MP3's op Ongekendtalent.nl.

De nummers 'Was alles dan zo slecht?' en 'Als ik naar je kijk' doen het sinds de band hun nummers op de pagina voor nieuw talent plaatste al vrij goed.

Top 5 positie
De hoogste notering die de band had was een plaats in de top 5 en na wat heen-en-weer te zijn geschommeld, blijven de bovenste posities in zicht.

Streeksongfestival
Vorige week nog werd de band benaderd voor deelname aan het Streeksongfestival, een wedstrijd waarin iedere provincie een artiest aflevert die zingt in zijn eigen streektaal. De winnaar hiervan krijgt doorgaans landelijke aandacht hiervoor. Wegens gebrek aan een geluidsband, kon de band hier echter niet aan meedoen.

Stemmen op ongekend talent
Stemmen op de nummers van Zeldzaam kan nog steeds op ongekendtalent.nl - een pagina die ook via de Links van BHZ-Net te bereiken is. Door de 'cookies' te verwijderen via de internet-opties van Internet Explorer kan één keer per dag worden gestemd.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat