Home

Zeldzaam op dreef in Lelystad

Zeldzaam op dreef in Lelystad Biddinghuizen - 9 februari 2004.  De Biddinghuizer band Zeldzaam heeft zich zaterdagavond in Lelystad van zijn beste kant laten zien tijdens het optreden voor Stichting TriAde.

De feestavond werd georganiseerd wegens het lustrum van de stichting. TriAde had hiervoor het Agora Congres Centrum in Lelystad afgehuurd en bood hierin voor ieder wat wils.

Blauwe zaal
De zogenaamde 'Blauwe zaal' was het decor voor Flevolandse bands. B.E.R.T. en Precious Little uit Dronten speelden als eerste bands en Zeldzaam als laatste. Tussen de bands door speelde de viermansformatie 'The Bald and the Beautiful'.


The Bald and the Beautiful

Dansvloer
Ondanks de vele aanwezigen, was het moeilijk om veel publiek te behouden in de kleine zaal, omdat de meesten van hen verbleven in de grote zaal beneden, waar ook bands optraden. Zeldzaam bekommerde zich hier niet om en speelde alsof het een volle zaal betrof. Het enthousiasme van de bandleden werd dan ook opgepikt, waardoor bij een aantal nummers de dansvloer zich vulde.


De bandleden genieten

Opwarmer
Behalve dat het voor Zeldzaam dus een geslaagde avond was, was dit ook een ideale opwarmer voor het optreden van 28 februari aanstaande in Havana in Dronten. Tijdens dat optreden, waar binnenkort meer over bekendgemaakt zal worden, zal Zeldzaam een combinatie van eigen nummers en feestmuziek ten gehore brengen.Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat