Home

Zeldzaam is terug!

Zeldzaam is terug! Biddinghuizen - 21 februari 2004.  De Biddinghuizer band Zeldzaam is terug als feestband! Al volgende week zaterdag treden zij in Havana in Dronten voor het eerst weer op met deze vrolijke muziek.

De band heeft een perdiode achter de rug waarin zij zich volledig richtte op het eigen werk. Ondanks dat dit nog steeds is wat de vijf heren voor ogen hebben, bleek het krijgen van optredens een stuk moeilijker.

Goed in
"Bovendien kwamen we erachter dat we toch wel iets neerzetten op het podium met de feestmuziek," vertelt zanger Jelle. "Het is dus een combinatie van factoren. Met feestmuziek vergroot je ook je naamsbekendheid, breng je extra geld in het laatje, wat dan weer gebruikt kan worden voor een volgende CD."


In augustus 2002 speelde Zeldzaam nog op Lowlands

Ongekend talent
Het optreden wordt gehouden in het kader van 'Ongekend Talent', een initiatief van een nieuw Dronter evenementenbureau IV Events. Zij laten in Havana (Het Eiland) in Dronten bands uit Flevoland optreden om zo mee te werken aan hun bekendheid.

28 februari
Zeldzaam zal 28 februari aanstaande de reeks optredens openen. Om 23.30 uur start de band met de eerste van 2 sets, om tegen half 2 de laatste noten aan te slaan. Het zal overigens gaan om een 'combinatie-optreden', waarbij dus zowel eigen nummers als feestmuziek wordt gespeeld.


Beelden van een optreden in Cultus Inn

De verwachting is dat vele fans uit Biddinghuizen en omgeving een kijkje komen nemen om de nieuwe feestnummers van de band (in een vertrouwde uitvoering) te komen beluisteren.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat