Home

Veel publiek bij Zeldzaam

Veel publiek bij Zeldzaam Biddinghuizen - 29 februari 2004.  Het optreden van de Biddinghuizer band Zeldzaam zaterdagavond in Havana in Dronten heeft veel publiek getrokken.

Hieruit blijkt eens te meer dat de band nog steeds een trouwe schare fans bezit in de regio. In het publiek waren veel mensen uit Biddinghuizen zelf, maar ook uit de verdere regio kwamen velen speciaal naar Dronten voor Zeldzaam.


De band zelf genoot van het optreden

Feestmuziek
Het was het eerste optreden van de band sinds september 2001 waarin grotendeels feestmuziek werd gespeeld en net als een aantal jaren geleden viel dit ook deze keer goed in de smaak. De sfeer zat er, met name verbaal, dan ook goed in.Repertoire
Het optreden, dat onderdeel uitmaakte van 'Ongekend Talent Flevoland', startte met een zevental eigen nummers, waaronder een aantal van de CD 'Eén Moment', om nog in de eerste set over te gaan in hoempa-pa-muziek. De sfeer die in de eerste set werd opgebouwd, werd in de tweede volop benut. Met veel nieuwe nummers, maar ook met oude als 'De Zeppelin' en 'Costa del Sol' kreeg Zeldzaam de zaal goed mee.


Lachende gezichten: een bekend beeld bij een optreden van Zeldzaam

Volgend optreden
Het volgende optreden van Zeldzaam is hoogstwaarschijnlijk in april, maar hierover wordt nog onderhandeld.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat