Home

Op weg naar juni 2004: 40 jaar Biddinghuizen

Biddinghuizen - 6 mei 2004.  Op 29 en 30 april werd het feestelijk jaar 2004 op grandioze wijze kracht bijgezet. Duizenden mensen vonden vermaak in ons levendige dorp tijdens de vele activiteiten die er waren. In juni van dit jaar gaan we dit nog eens overdoen.

Op 5 juni start de feestweek ter ere van het 40-jarig bestaan van ons dorp met, zoals eerder al bekend gemaakt, een parachutesprong van wethouder Westmaas. Autocrossvereniging De Flintstones zal de Koninginnecross (met 268 deelnemers en 3500 toeschouwers) nog een dunnetjes overdoen op het crossterrein en in en rond Het Koetshuis worden de Kunstmanifestatie en Historische Tentoonstelling worden geopend.

Meer
De vijfde juni biedt ons meer. Op het evenemententerrein wordt door BAS-OMNI een zevenkamp gehouden, wat natuurlijk voor veel vertier zal zorgen. Op het grasveld bij de Rabobank zullen hondendemonstraties worden gegeven, waarna langzaamaan het avondprogramma zal kunnen beginnen. In de grote tent op het evenemententerrein wordt 's avonds een muziekfestival met de koren van Biddinghuizen georganiseerd.

Openingsfeest
Aansluitend aan het muziekfestival, wordt in de feesttent een explosief optreden van de Biddinghuizer feestband Zeldzaam gegeven. Met dit feest wordt de opening van de week afgesloten en kan de rest van de week starten.

538 op 11 juni; Liever Live op 12 juni
Naast het eerder aangekondigde Radio 538 op vrijdag 11 juni, zal op zaterdag 12 juni de finale van de week worden gehouden. De band 'Liever Live' zal een avondvullend programma verzorgen. De band is te vergelijken met 'La Stampa' van 29 april en staat dus garant voor succes.

Meer festiviteiten
De rest van de week wordt vanaf volgende week overzichtelijk bekendgemaakt, naast dat er ook een programmaboekje zal verschijnen. Kijk voor het laatste nieuws en het programma op http://40jaar.biddinghuizen.org.

Vrijwilligers
Voor de week, het opbouwen van de tent en de feestavonden kunnen wij nog wel vrijwilligers gebruiken. Neem hiervoor contact op met Sieberen Sybesma via comite40jaar@biddinghuizen.org

Comité 40 jaar Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat