Home

Zeldzaam spettert in Zeewolde.

Biddinghuizen - 10 juli 2004.  Doordat de openingsact wegens ziekte moest afzeggen, opende Zeldzaam dan toch Jamrock in Zeewolde. De band deed dit geheel in eigen stijl en kreeg, ondanks het vroege tijdstip, de tent goed op gang.

Het was al weer de 3e keer dat de band uit Biddinghuizen optrad op het festival. Stonden de vorige 2 keren in het teken van eigen werk, dit keer speelde de band weer ouderwetse feestmuziek. In een dikke drie kwartier hielp Zeldzaam het feest goed op weg en leverde de band een dijk van een optreden af.

Band ook tevreden
De band zelf was na afloop dan ook zeer tevreden: "In eerste instantie vonden we het jammer dat we het festival moesten openen, maar uiteindelijk ging de zaal goed mee en was het voor ons vooral genieten geblazen", aldus drummer Ronald van de Tempel.

Geluidsopname
Tijdens het optreden is er ook een opname gemaakt van de band die zal dienen als demo voor eventuele toekomstige feestoptredens. Sieberen Sybesma: "Het spelen van feestmuziek doen we met name om geld binnen te krijgen voor een nieuwe CD, zonder demo ben je dan nergens. We waren dan ook erg verrast en uiteraard blij dat de organisatie voor deze faciliteiten had gezorgd", aldus Sieberen.

Tot en met zondag feest
Het festival in Zeewolde duurt nog tot en met zondagavond. Mensen die op dit moment nog geen kaart hebben, kunnen gewoon afreizen naar het Erkermederstrand bij Zeewolde. Voor het festival zijn namelijk ook dagkaarten beschikbaar.

Redactie BHZ-Net


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat