Home

Zeldzaam op Nacht van Zeewolde

Zeldzaam op Nacht van Zeewolde Biddinghuizen - 27 juli 2004.  De Biddinghuizer band Zeldzaam is één van de acts van de Countus Nacht van Zeewolde, die wordt gehouden op vrijdag 13 augustus aanstaande, zo maakte de band bekend.

"Dit jaar gaat de Nacht van Zeewolde haar zevende editie in. Een traditie die elk jaar weer terug komt aan het einde van de schoolvakanties," zo schrijft de website. "Eén van de tradities is dat de winkels tot middernacht geopenend zijn. Vaak hebben de winkeliers speciaal voor de Nacht enkele spetterende aanbiedingen."

Zeldzaam
Behalve winkels is er vooral ook muziek tijdens deze Nacht van Zeewolde. Op het Kerkplein starten de festiviteiten om 20.00 uur met een optreden van Enge Buren (eerder al te gast op o.a. Lowlands). Om 22.15 uur komt Irma van Idols 2 een optreden verzorgen, waarna Zeldzaam om 23.00 uur de fakkel overneemt en het feest compleet maakt.

Twee keer 45 minuten
De Biddinghuizer band zal 2 sets van 45 minuten verzorgen van 23.00 tot 23.45 en van 0.15 tot 1.00 uur, waarna het festival ten einde is. Het is de eerste keer dat de band op deze 'nacht' speelt.

Kijk voor alle informatie op de speciale website http://www.nachtvanzeewolde.nl.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat