Home

Zeldzaam overtuigt

Zeldzaam overtuigt Biddinghuizen - 14 augustus 2004.  Ondanks de regen, knalde Zeldzaam weer als vanouds. Met wederom een goed uitbelanceerde set, overtuigde de band ook de bevolking van Zeewolde.

Helaas gooide de regen zaterdag 14 augustus roet in het eten. Het goed opgezette 'Nacht van Zeewolde' zag een gedeelte van de avond in het water vallen. Het podium aan de haven moest zelfs, wegens het inregenen, gesloten worden omdat het voor de bands niet langer verantwoord was.

Voor Zeldzaam uit Biddinghuizen leek dan ook een moeilijke avond voor de boeg te liggen. Rond 23 uur klaarde het plotseling echter op en bleek dat een hoop Zeewoldenaren nog niet naar huis waren gegaan. Ondanks dat het plein niet afgeladen vol was, zette de band uit Biddinghuizen toch weer een goede set neer. Het aanwezige publiek ging dan ook volledig uit zijn bol.

Uiteraard tevreden
De band was na afloop uiteraard tevreden, drummer Ronald van den Tempel: "Het was een mooi optreden. Ondanks dat het met dit soort weer wat moeilijker is om je te motiveren, was het naar de eerste noten meteen duidelijk dat we er weer een mooi feest van zouden maken", aldus de drummer. Die blij was dat er toch nog zo veel mensen op het evenement afkwamen: "Met zoveel regen vind ik het geweldig dat er nog zoveel mensen op de been zijn!".

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat