Home

Archipel nu al geslaagd!

Archipel nu al geslaagd! Biddinghuizen - 9 maart 2005.  De Biddinghuizer musical Archipel beleefde gisteravond zijn première. Na afloop kon er maar één conclusie getrokken worden: Archipel is nu al geslaagd.

Vooraf werd een ieder bij binnenkomst in de Meerpaal verrast door een aantal protesterende castleden. Een ieder werd gevraagd naar de mening omtrent het verhaal dat de polder zou gaan verdwijnen.Door de grote opkomst begon de voorstelling iets later dan gepland maar in een prachtige show, waarin zang, spel en dans elkaar opvolgden, zag men een vertoning van jewelste.

Uitverkocht
Na afloop moest de cast tot drie keer toe terugkeren om het overweldigende applaus in ontvangst te nemen. Een ieder die door alle verhalen enthousiast is geworden en de musical graag zou willen bezoeken heeft nog een minimale kans op kaarten. De voorstellingen zijn namelijk allemaal uitverkocht. Hooguit kan men op één van de avonden zelf naar de Meerpaal gaan om te kijken of er nog kaarten over zijn, die niet opgehaald zijn.Knalfeest met Zeldzaam
De uitvoeringen gaan door tot a.s. zaterdagavond waarna het gebeuren afgesloten wordt met een geweldig optreden van de Biddinghuizer band Zeldzaam. Kaarten voor deze avond zijn te koop of de avonden van de voorstelling. Op vertoon van het toegangsbewijs van de musical kan voor 5 euro een kaart gekocht worden voor het slotfeest. Mensen die een kaart hebben voor de voorstelling van zaterdagavond hebben zowiezo een kaart.

Wees er snel bij, want vol=vol!

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat