Home

Zeldzaam speelt in Cultus

Zeldzaam speelt in Cultus Biddinghuizen - 18 maart 2005.  Na het succesvolle optreden van vorige week tijdens het slotfeest van de Musical Archipel, speelt de Biddinghuizer band Zeldzaam zaterdag aanstaande in de Cultus Inn in Dronten.

Het belooft een bijzondere avond te worden voor zowel Zeldzaam als het aanwezige publiek. Er zullen namelijk twee bands optreden en bovendien zal Zeldzaam voor het eerst in de 'nieuwe Cultus' spelen.

Bands
De eerste band (rond 23.00 uur) is de Kampense 'NouEn', een Nederlandstalige rockvariant op Blink182. Zeldzaam zal de avond vervolgen met een lange set van 75 minuten.


Zeldzaam, vorige week tijdens het slotfeest van Archipel

Terug op het front
"Cultus Inn heeft voor ons altijd een bijzondere plaats gehad," aldus drummer Ronald van den Tempel. "Het eerste succesvolle grote optreden dat wij ooit hadden gaven wij daar en de sfeer die we hebben mogen meemaken, is niet vaak meer geëvenaard." Het is wat dat betreft dus terug op de basis voor Zeldzaam, die er ook zaterdag een feest van zal maken.

Kaarten
Kaarten voor niet-leden zijn beperkt verkrijgbaar bij de MusicStores in Lelystad en Dronten en kosten €7,50. Leden kunnen gewoon aan de deur naar binnen.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat