Home

Zeldzaam feest in Cultus

Zeldzaam feest in Cultus Biddinghuizen - 20 maart 2005.  De Biddinghuizer band Zeldzaam trad zaterdagavond op in een, zo meldden bezoekers, 'ouderwetse Cultus'.

Het was in eerste instantie vooral een avond van veel wachten. Al om 8 uur was de band aanwezig voor opbouw en soundcheck, waarna de spullen weer van het podium werden gehaald om ruimte te maken voor NouEn, het voorprogramma uit Kampen.Opwarmer
De band bleek een goede opwarmer voor Zeldzaam, ondanks dat ze eigen nummers speelden. De sfeer kwam er, naar mate de avond vorderde, dan ook steeds beter in. Om kwart over 12 begon dan het optreden van Zeldzaam.Lange zit
Vooraf was overeengekomen dat er aan één stuk door 75 minuten gespeeld zou worden. Uiteindelijk werd dit, met toegiften, ongeveer anderhalf uur. Zichtbaar vermoeid, maar uiterst tevreden met het uitzinnige publiek, kon de band dan ook tegen half 3 huiswaarts keren.

Volgend optreden
Het volgende optreden van de band, laat nog even op zich wachten. We houden u natuurlijk op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat