Home

Programma Meerpaaldagen

Biddinghuizen - 19 juli 2001.  De jaarlijkse terugkerende Meerpaaldagen worden weer op passende wijze geopend, met een stunt van de Pyromaniac. Vooraf is er een sponsormeeting voor genodigden.

Dit jaar is gekozen voor een openingsstunt van eigen bodem. De Drontenaar Micha Kooi showt met een quad een aantal spectaculaire stunts omringt door veel vuur.

In de avonduren wordt er op een enorm filmdoek op het Redeplein een film vertoond. Voorafgaand worden de sponsors van het evenment aan het publiek gepresenteerd.

Voor vrijdag 10 augustus staat het programma vanaf 10.00 uur weer bol van de activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. Zo is er s middags een theatershow voor de kinderen.

Flevolands songfestival
Ook wordt er het Flevoland Songfestival gehouden. Uit Flevoland zijn tien mensen geselecteerd die zullen strijden om de eerste plaats.

In de avonduren stijgen de heteluchtballonnen op. Hiervoor zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Na het vuurwerk barst het popfestival los, waarin de hele avond optredens verzorgd worden door artiesten.

Jody Bernal en Erik Hulzebosch
Op de laatste dag van het festival, zaterdag 11 augustus wordt naast de braderie de lumberjack games gehouden door drie professionals.

Ook kan men naar de sleepbotenshow, waar de reddingsbrigade en brandweer een demonstratie geven. De dag wordt afgesloten met het popfestival waar Jody Bernal, ZeldZaam en Erik Hulzebosch op zullen treden.

Bron: Nieuws TV

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat