Home

BAS Voetbal Clublied

BAS Voetbal Clublied Biddinghuizen - 29 mei 2005.  Tijdens de feestavond in de feesttent zaterdag 28 mei jongstleden, werd door de Biddinghuizer band Zeldzaam voor het eerst het door hen geschreven BAS Voetbal Clublied ten gehore gebracht.

Het Clublied werd speciaal geschreven ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de voetbalvereniging. In een grote feesttent op sportpark De Schelp sloot BAS-voetbal het jubileum jaar in stijl af. Leden, vrijwilligers, sponsoren, ouders van leden, iedereen was welkom op deze avond.

Bezoekers
Bijna 300 bezoekers wisten de weg te vinden naar de tent. Een drietal kampioenen werd er nog gehuldigd, er werd afscheid genomen van leider en trainer van BAS 1 en van de consul, dhr. Bakker. De voorzitter van de vereniging, Mart Muller, blikte terug op een geslaagd jubileumjaar.

Boek
Hoogtepunt van de toespraak was de overhandiging van het eerste exemplaar van het jubileumboek aan de eerste voorzitter van de vereniging, Jurrien Alting. Deze gaf een korte terugblik op de eerste tijd van BAS-voetbal.Zeldzaam
Na de toespraken kwam de Biddinghuizer band Zeldzaam op het podium en presenteerde het clublied van de vereniging "BAS is onze club en rood met wit zijn onze kleuren. BAS is onze club we zijn de helden van het gras.
Met de borst vooruit, zijn wij de parel van de polder. Trots op wie we zijn, er is maar één club dat is BAS."

Na een paar keer oefenen zongen de bezoekers van het feest vol enthousiastme mee. Zeldzaam gaf een spetterend optreden en na afloop kon de organisatie terugkijken op een geslaagde feestavond.

Klik hier voor alle foto's

BAS Voetbal

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat