Home

ZeldZaam tevreden

Biddinghuizen - 11 februari 2001.  Gisteravond (10 februari) werd het in alle pers aangekondigde optreden van de band ZeldZaam met alleen eigen nummers gegeven.

De redactie van BHZ-Net.nl was erbij en genoot van een avond waar muziek in het middelpunt stond. Boven verwachting van Het Koetshuis en de band, werd de avond naar schatting door 150 mensen bezocht.

Ten opzichte van vorig jaar is de band met sprongen vooruit gegaan. De dertien nummers die ten gehore werden gebracht (de toegift was een herhaling van het eerste nummer) vertoonden potentie om door te breken. Na het optreden werden de bandleden opgezocht en zij straalden van tevredenheid.

'We hoopten dat het optreden goed zou verlopen, maar dat het zo goed zou gaan, had ik niet verwacht. Hier hebben we dus vier maanden voor geoefend, maar het is alle moeite waard geweest,' verklaarde gitarist Pieter Leendertse.

'Toch zijn we er nog lang niet,' valt basgitarist Ricardo Dijkstra hem bij, 'Het kan allemaal nog perfecter en gestroomlijnder. We zullen de opnames die we hebben gemaakt kritisch beluisteren, zodat we onszelf weer verder kunnen verbeteren naar het volgende optreden'.

Wanneer het volgende optreden van de band met alleen eigen nummers wordt gegeven is nog niet bekend.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat