Home

ZeldZaam laat goede indruk achter

Biddinghuizen - 13 augustus 2001.  Zaterdag jongstleden speelde de Biddinghuizer band ZeldZaam op de Meerpaaldagen voor de derde keer in successie. Voor de band een "hoogtepunt, omdat de sfeer er zeer goed inzat", zo lieten ze ons weten. Het plein was net als vorig jaar afgeladen vol en de duizenden bezoekers genoten zichtbaar van het optreden.

Problemen voor eerste set
Tijdens de eerste set, die 10 nummers duurde, was het nog half gevuld, maar dit was logisch gezien het tijdstip van 21.00 uur. Kort voor de start van het optreden was er nog even wat hectiek op het podium, omdat er problemen waren met het versterken van een gitaar. Een soldeerbout en een kwartier later kon het optreden gewoon als gepland van start gaan. De band moest zelf ook nog op gang komen, evenals het publiek, al was er voor het podium al snel een hossende massa.

Uit volle borst
Vlak voor half 11 barstte het geweld los. Met name zanger Jelle Sybesma zweepte de menigte verder op en het publiek reageerde hier gretig op door uit volle borst mee te zingen.

Voor de band breekt nu een andere periode aan. De feestmuziek zal, met uitzondering van het eerder aangekondigde optreden in Schagen, voorlopig gedag worden gezegd en de band gaat werken aan de eigen nummers, uiteindelijk resulterend in een studio-opname.

In de regio was dit voor de band een waardig afscheid van de feestmuziek.

Foto's
Foto's hiervan zijn op korte termijn te bekijken op de website van de Meerpaaldagen en op de site van ZeldZaam

Natuurlijk is het ook mogelijk om het gastenboek van ZeldZaam even te tekenen.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat