Home

Twee optredens voor Zeldzaam

Twee optredens voor Zeldzaam Biddinghuizen - 14 juni 2006.  De Biddinghuizer band Zeldzaam gaat de komende tijd twee optredens verzorgen, ver buiten de regio Biddinghuizen, in Eesveen en Nispen.

Lagere tijd was het wat stiller rond de feestband, omdat er ook wordt gewerkt aan een nieuwe CD. De band is nog in onderhandeling over de juiste opnamedata en zal hier nog, wanneer er concretere plannen zijn, over naar buiten treden.


Zeldzaam hangt al op diverse plaatsen in Nispen, zoals hier bij Café De Gouden Leeuw. Ook zijn er posters gespot in het Belgische Essen

Nispen
Op zaterdag 1 juli zal de band optreden vlakbij de Belgische grens, in het Noord-Brabantse Nispen. Het optreden wordt gegeven in het kader van het Feestweekend van de Katholieke Plattelands Jongeren (KPJ) afdeling Nispen, zeg maar de 'Jongeren 19Nu van het Zuiden'. Het is voor het eerst dat er zo ver van Flevoland wordt opgetreden en wanneer dit goed gaat, zitten er voor de komende jaren wellicht meer optredens in voor de Biddinghuizers. Het optreden vindt plaats aan de Antwerpseweg bij het grensterrein. De avond begint om 21.00 uur en de entree is €5,-Eesveen
Een week later, op zaterdag 8 juli, verzorgt Zeldzaam een optreden in het Overijsselse Eesveen. Op de grens met Drenthe in de gemeente Steenwijkerland wordt door Feestvereniging Eesveen een dorpsfeest gehouden. Meer informatie over dit optreden zal later bekend worden gemaakt.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat