Home

Zeldzaam de studio in voor nieuwe CD

Biddinghuizen - 6 november 2006.  De Biddinghuizer band Zeldzaam gaat deze week de studio in voor het opnemen van een nieuwe CD. Dat maakte de band onlangs bekend.

De vorige CD van Zeldzaam werd opgenomen in 2001/2002. Toen bevatte het album 10 nummers en werd gekozen voor een betaalbare opname en productie. Zanger Jelle Sybesma: “Voor die tijd waren we dik tevreden met het resultaat en gezien de reacties van mensen, hadden we een prima stukje werk geleverd. Maar de ontwikkeling van ons gaat verder.” Daarom heeft de band nu gekozen voor een kwalitatief betere studio.

Wisseloord
“Voor deze nieuwe CD reizen we af naar de Wisseloord studio’s in Hilversum. We zijn een paar maanden geleden langs geweest en het klikte goed met de mensen daar,” vervolgt Sybesma, die ook liet weten dat deze nieuwe CD ‘slechts’ 3 nummers bevat. “We hebben de afgelopen jaren niet stilgezeten en het nodige aan geld opgespaard. Dan heb je twee keuzes. Of je neemt een volledige CD op en moet dus kiezen voor een goedkopere studio, of je wilt er het beste uithalen en moet genoegen nemen met minder opnametijd.”

Verkoop
De laatste optie is het dus geworden voor de band. Gitarist Pieter Leendertse: “We willen andermaal proberen met deze CD op te vallen bij platenmaatschappijen in den lande, maar daarnaast ook zelf gewoon het maximale er uithalen. Alleen al voor de eigen collectie willen we niet alleen muzikale vooruitgang terughoren, maar ook een zo echt mogelijk resultaat boeken.” Natuurlijk zal de CD ook te koop zijn voor de schare fans die de band de afgelopen jaren, voornamelijk in Biddinghuizen, heeft opgebouwd, liet hij ook nog weten.

Verslag
Als de tijd het toelaat, zal de band u de komende week op de hoogte houden via de website www.bhznet.nl van de vorderingen van de opnames. Wanneer de CD gaat verschijnen, is nog niet bekend, maar zal tegen die tijd ook in de pers bekend worden gemaakt.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat