Home

ZeldZaam opent goed in Uitgeest

Biddinghuizen - 24 september 2001.  Gisteravond trad ZeldZaam voorlopig voor het laatst op met feestmuziek. Zij deden dit in het voorprogramma van de Limburgse band Rowwen Hèze, een goede opwarmer voor de Limburgers.

Gezien het tijdstip van de avond (19.45) en de dag van de week (zondag) was de publieke belangstelling aanvankelijk niet erg groot. Aan het begin van het optreden waren er ca. 30 bezoekers. Gedurende het optreden van een uur en vijftien minuten liep de zaal voller tot ongeveer 300 mensen. Zoals bekend moet ZeldZaam het hebben van de latere optredens, dus van een feestsfeer was niet direct sprake. Wel werd er positief gereageerd op het in deze regio bekende repertoire van de Biddinghuizers.

21 nummers
Ook was het voor het eerst dat de band zo'n lange set speelde met maarliefst 21 nummers onafgebroken feestmuziek. Natuurlijk waren er nog de nodige kleine foutjes in het spel van de bandleden, maar menig bezoeker zal dit niet zijn opgevallen. Meegereisde fans uit Biddinghuizen waren dan ook enthousiast over het optreden van de band. Ook hiervan zullen zeer binnenkort foto's op internet staan.

Waardig afscheid
Voor de band dus een zeer geslaagde avond en een waardig (al dan niet voorlopig) afscheid van de feestmuziek. De band zal zich de komende maanden richten op de in december op te nemen CD met eigen nummers. Naar eigen zeggen verloopt dit tot nu toe heel goed en de vijf zijn enthousiast over de samenwerking.

Op het volgende optreden van de band zullen we dus nog enige tijd moeten wachten, maar ook hiervan houden we u natuurlijk op de hoogte.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat