Home

Laatste voorverkoop Koninginnefeesten

Laatste voorverkoop Koninginnefeesten Biddinghuizen - 19 april 2007.  Vanavond tussen 19:00 en 20:00 uur is er in Het Koetshuis de laatste mogelijkheid om in de voorverkoop kaarten te bemachtigen voor de feestavonden rond Koninginnedag op vrijdag 27 en zaterdag 28 april.

Omdat vorig jaar de belangstelling zo groot was dat niet iedereen naar binnen kon, zijn de kaarten dit jaar in de voorverkoop verkrijgbaar, tegen gereduceerd tarief.

Zeldzaam & Friends
Op vrijdagavond 27 april wordt een voorschot op Koninginnedag genomen met een thuisoptreden van de Biddinghuizer band Zeldzaam. De band zal tijdens deze avond haar nieuwe CD presenteren en zal bovendien een avondvullend programma verzorgen met gastartiesten uit Biddinghuizen. Een avond die nog niet eerder is voorgekomen en daarom voor de échte Biddinghuizers een avond om niet te missen. De avond begint om 21.30 uur en kost €5,00. Natuurlijk is de nieuwe CD van Zeldzaam tijdens de avond ook te koop, evenals nieuwe T-shirts.


Zeldzaam tijdens een oefensessie met Piratenkoor De Blauwbaarden

Hit-It
Zaterdagavond vieren we Koninginnenacht m.m.v. Hit-it. Een dorpsfeest zoals we dat in Biddinghuizen gewend zijn. kosten voor deze avond € 7,50.

Voorverkoop van kaarten vindt plaats in Het Koetshuis van 19.00 uur tot 20.00 uur. Een combinatiekaart voor zowel de vrijdag als de zaterdag kost dan € 10,-Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat