Home

Programma Koninginnedag 2007

Programma Koninginnedag 2007 Biddinghuizen - 23 april 2007.  Dorpsbelangen en stichting de IJsvogel hebben het definitieve programma voor Koninginnedag 2007 bekend gemaakt.

Het programma bestaat uit twee feestavonden in het weekend voroafgaand aan Koninginnedag en uit activiteten tijdens Koninginnedag. Voor de activiteiten is opgave mogelijk via het opgave formulier.

Het Programma

27-4 Feestavond met Zeldzaam & friends. (Entree €5,-)
Uniek dorpsfeest met een avondvullend programma o.l.v. Zeldzaam en een keur aan bekende en minder bekende Biddinghuizer artiesten. Tevens presentatie van de nieuwste CD van Zeldzaam.

28-4 De Kubbe Dorpsfeest m.m.v. Hit-it (Entree € 7,50)
Gezellig dorpsfeest op de zaterdagavond voorafgaand aan Koninginnedag. De 10-mans formatie Hit-it heeft vorig jaar al bewezen een gezellig feestje te kunnen bouwen in Biddinghuizen en is ook dit jaar weer van de partij.

Voor beide feestavonden geldt; Legitimatie verplicht. Geen alcohol onder zestien jaar.

30-4 Koninginnedag

8.30 Optocht versierde fietsen, m.m.v. Maris Sonores. Start vanaf het Plein. Route: Dreef- De Deel- Het Erf- De Ponder- De Deel, De Dreef, Het Plein.
Thema: Een nieuw koningskind. Op welke wijze heet jij het derde kindje van prins Willem Alexander en prinses Maxima welkom?
Er zijn prijzen te winnen in de volgende categorieën:
Tot 8 jaar, 8 tot 12 jaar en groepen.

9.30 Vlaghijsen en zingen Wilhelmus
Toespraken van burgemeester A. de Jonge en de dorpsvoorzitter.
Uitreiking prijzen fietsoptocht door de burgemeester.

10.00 Rommelmarkt Dreef en evenemententerrein. Alleen voor particulieren

10.30 Koninginnedagcross van De Flintstones op crossterrein Van Werven aan de Biddingringweg. Ook dit jaar weer overweldigende belangstelling van nationale- en regionale coureurs. Nieuw dit jaar: cross karts! Finale tussen 17.00 en 18.00 uur.

13.00 KWT Stoepkrijttekenen op het Plein. (Voor krijt wordt gezorgd)
Ook hierbij zijn mooie prijzen te winnen

13.00 KWT Hutten bouwen op het evenemententerrein. (Nieuw evenement!)
Evenement voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Voor bouwmaterialen en spijkers wordt gezorgd. Wie bouwt de mooiste hut? Zelf gereedschap meenemen.

De eerste prijs: Een diner, geserveerd in de winnende hut.

14.30 Verbeek Kampioenschap eieren gooien (Nieuw evenement!)
Teams bestaand uit 2 personen nemen het tegen elkaar op. De afstand telt als een ei heel wordt gevangen met de handen. Hulpmiddelen zijn niet toegestaan.
Locatie: evenemententerrein.
Eerste prijs € 75,- Tweede prijs € 50,- Derde prijs € 25,-

16.00 Gezellig samenzijn in en rond de feesttent met muzikale omlijsting door diverse artiesten (André Hazes act, Bløf act, De Dijk act en Streetdance). Gezellig terras.
Toegang gratis. Tevens prijsuitreiking KWT stoepkrijttekenen, KWT hutten bouwen en Verbeek eieren gooien. Sluiting: 21.00 uur.

Let op, gewijzigde busroute
Op 30 april zal i.v.m. de festiviteiten de Dreef vanaf Het Plein tot aan de kruising met de Cultuursingel worden afgesloten. Bushalte Plein komt hierdoor op die dag waarschijnlijk te vervallen.

Door alle opbrekingen in het dorp is het op dit moment niet duidelijk hoe de busroute zal lopen. Raadpleeg zonodig http://www.connexxion.nl of bel 0900-2666399 (lokaal tarief)

Inschrijven voor de diverse activiteiten is van te voren mogelijk via het speciale aanmeldingsformulier. Aanmelden op de dag zelf kan ook, maar vol=vol.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat