Home

Zeldzaam klaar voor vrijdag

Zeldzaam klaar voor vrijdag Biddinghuizen - 26 april 2007.  Na een aantal maanden oefenen, zowel met gastartiesten als zelfstandig, is Zeldzaam klaar voor het optreden van vrijdagavond aanstaande, zo laat de band weten.

"Woensdagavond werd de laatste oefensessie gehouden en," zo vertelt bassist Ricardo Dijkstra, "het loopt als een trein!" Tijdens het tentfeest op het evenemententerrein wordt de nieuwe CD van de band gepresenteerd. Daarnaast treedt de band op samen met gastmuzikanten uit Biddinghuizen.

Special guest
Vandaag maakt de band tevens bekend dat een special guest zijn opwachting maakt om de CD aan de band te overhandigen. Of dit direct tijdens de officiele presentatie gebeurt, of verder op de avond is nog niet bekend. Wie het is houdt de band ook nog even voor zich.

Voorverkoop
Voor deze avond zijn er vier voorverkoopmomenten geweest en de kaartverkoop is boven verwachting goed gegaan. Er zijn echter nog steeds kaarten beschikbaar, dus voor wie dit unieke dorpsfeest niet wil missen, is het zaak op tijd bij de tent te zijn. De zaal opent om 21.00 uur en het optreden start om 21.30 uur.

Tijdens de avond wordt niet alleen de nieuwe CD van de band verkocht, maar zijn er ook T-Shirts van Zeldzaam te koop.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat