Home

Zeldzaam 4x in het theater met nieuwe show

Zeldzaam 4x in het theater met nieuwe show Biddinghuizen - 24 februari 2016.  Onder de naam 'Het Eind van het Gesprek' staan we in april en mei in maarliefst vier theaters. Net als twee jaar geleden in Zwolle, Amsterdam en Dronten, maar nu ook in Utrecht.

Na twee eerdere succesvolle theaterprogramma’s, zet Zeldzaam nu het publiek aan het denken met het thema ‘Het einde van het gesprek’. Net als in de vorige shows verbindt de band beschouwend cabaret met Nederlandstalige eigen nummers. Naast de speelsteden: Dronten, Amsterdam en Zwolle, voegt de band dit jaar ook Utrecht toe aan het programma.

Het centrale thema in het programma is de vraag waar we in ons leven de moed hebben vervangen door de angst en aannames de plaats hebben ingenomen van de openheid. En of dat ons uiteindelijk iets oplevert.

18 nieuwe nummers
Op het programma staan 18 helemaal nieuw geschreven nummers; het resultaat van ruim een jaar van schrijven, selecteren, polijsten, arrangeren en (tekst)schrijven. Oh ja. En repeteren niet te vergeten. Tijdens de avondvullende voorstelling nemen we je mee op reis in een verhaal. Ingeweven in het verhaal zijn achttien nummers die stuk voor stuk met het thema te maken hebben.

Genoeg gehoord? Bestel dan nu alvast je kaarten, dan ben je verzekerd van een plaats in één van de theaters die we aandoen.

<< Terug naar overzicht

Facebook Twitter
© 2024 Zeldzaam - Kijk ook eens op zoetwater.net of pieterleendertse.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat